Varastotyöntekijä/myyjä Loimaalle

Haemme nyt Loimaalle 

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ / MYYJÄÄ

Työsi koostuu monipuolisista varasto- ja myymälätehtävistä. Tarkastat ja hyllytät myymälään saapuvia toimituksia, pidät esillepanot houkuttelevina ja huolehdit osaltasi yleisestä järjestyksestä. Osallistut myös varastotyöhön.

Sinulta odotamme

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta
  • Erinomaista asiakaspalveluasennetta
  • Sujuvia tiimityötaitoja ja positiivista asennetta
  • Reippautta ja oma-aloitteisuutta 
  • Valmiutta ilta- ja viikonloppuvuoroihin

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa tehtävässä innostavassa työympäristössä. Työporukkaamme on helppo tulla mukaan. Työkavereiksi saat asiantuntevat ja kokeneet ammattilaiset. Olet osa inhimillistä, rentoa ja reipasotteista yhteisöä, joka uudistuu ja kehittyy alan tarpeiden mukaan. Meillä on mutkaton yrityskulttuuri ja hyvä tekemisen meininki. 

Henkilöstöllämme on monipuoliset mahdollisuudet itsensä ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen, sekä hyvät henkilöstöedut. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja käytössäsi ovat laajat työterveyshuollon palvelut ja Smartum-liikuntasaldo.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Lisätietoja avoimesta tehtävästä voit tiedustella myymäläpäällikkö Asko Kedonperältä p. 010 768 5204 tai asko.kedonpera@hankkija.fi.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja haluat liittyä Hankkijan rentoon ja reippaaseen joukkoon jätä hakemuksesi viimeistään on 29.1.2023. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä siis turhaan odottele!

Hankkija

Hankkija Oy on johtava yritys maanviljelyn, eläinten ruokinnan ja hoidon, maatalouskoneiden, puutarhanhoidon, sekä hevos- ja lemmikkieläintuotteiden myynnissä. Hankkijalla on omaa rehuteollisuutta ja siementuotantoa. Viljakauppa on keskeinen osa Hankkijan palveluita viljelijöille. Hankkija-konserniin kuuluu myös logistiikkayritys Movere Oy.

Hankkijalla työskentelee 1040 ammattilaista koko Suomen alueella. Hankkija kuuluu tanskalaiseen Danish Agro -ryhmään. Hankkija-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 822 miljoonaa euroa. Hankkijan väki tuntee asiakkaidensa tarpeet ja haluaa auttaa asiakasta saavuttamaan tavoitteensa. Kaikki tämä tehdään isolla sydämellä, vankalla ammattitaidolla ja ennen kaikkea maalaisjärjellä.

 

TIETOA TYÖTEHTÄVÄSTÄ

Sijainti
Hankkija
Patruunankatu 1, 32200 Loimaa, Finland
Katso sijainti kartasta

Hakuaika päättyy
29.1.2023

Tehtävä alkaa
Mahdollisimman pian

HAKUVAHTI

Rekisteröidy hakuvahtipalveluumme ja saat ilmoituksen suoraan sähköpostitse, kun sinua kiinnostava työtehtävä julkaistaan.

Lisätietoa

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä meihin