Myyjä (puutarhavastaava) Saloon

Ohoi, työnhakija tai alanvaihtaja, kurkkaahan hetkeksi tänne! Houkuttelisiko asiakaspalvelu- ja  myyntityö arvostettujen tuotteiden parissa? Entä kiinnostavatko puutarhatuotteet? Hienoa, meillä on nimittäin rekry auki, ja haemme nyt myyjää puutarhavastaavaksi Saloon. Jatka siis ihmeessä lukemista!

Oletko kuullut meistä? Anna, kun kerron! 
 
Maanviljely, kotieläinten ruokinta, maatalouskoneet, puutarhakauppa sekä hevos- ja lemmikkieläintuotteet – muiden muassa näistä meidät tunnetaan. Olemme johtava ja aktiivinen toimija suomalaisessa maatalous- ja konekaupassa. Teemme ainoana yhtiönä merkittävää kansainvälistä kotieläinravitsemuksen tutkimusta.  Lisäksi olemme Suomen johtava viljatalo. 
 
Juuremme ulottuvat syvälle suomalaiselle maaseudulle, metsien ja peltojen keskelle, sekä kaupunkien vilkkaille kauppapaikoille. Meidät tunnetaan myös maailmalla, sillä teemme kansainvälisesti ainutlaatuista ja pitkälle vietyä tutkimusta. Olemme kantaneet vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä jo yli sadan vuoden ajan – aina maaseudun sähkölinjojen rakentamisesta älykästä teknologiaa hyödyntävään täsmäviljelyyn asti. Meille on aina ollut tärkeää, että maamme maatalous elää ja hengittää myös tuleville sukupolville. 
 
Keitä me hankkijalaiset olemme? 

Meitä hankkijalaisia työskentelee jo yli tuhat ympäri Suomen. Olemme maatalouden raudanlujia ammattilaisia ja asiakkaillemme alan osaavin kumppani. Tärkein tehtävämme onkin auttaa maamme maatalousyrittäjiä ja intohimoisia harrastajia menestymään ja saavuttamaan tavoitteensa. 
 
Työtä ja tekemistä maalaisjärjellä, sitä ja paljon muuta on olla hankkijalainen. Tulemme monista erilaisista taustoista, mutta meitä yhdistää kipinä kehittyä, uteliaisuus kokeilla uutta ja rohkeus kyseenalaistaa. Välillä epäonnistumme, mutta ajattelemme, että ilman sitä ei tapahdu oppimista. Teemme töitä ihmiset edellä, sillä ihmiset ovat tärkein kasvualustamme. Ja juuri siksi haluamme kuulla myös sinusta. 
 
Etsimme nyt Salon tiimiimme myyjää vastaamaan myymälämme valikoiman tuotteiden ja ratkaisujen myynnistä. Jos etsit työtä, jossa päivät ovat vaihtelevia, työnkuva monipuolinen ja kollegat mainioita, meiltä saattaa löytyä sinulle oiva tilaisuus! 
 
Millaisesta työstä on kyse? 
 
Hankkijan myyjänä saat nauttia mukavista kohtaamisista kuluttaja-asiakkaiden kanssa myymälän aukioloaikoina. Olemme avoinna arkisin klo 8-17 ja lauantaisin 9-14.  Puutarhasesongilla olemme avoinna myös sunnuntaisin. Pääset kehittymään tuotevalikoiman asiantuntijana, jakamaan tietoa ja osaamistasi asiakkaillemme ja luomaan onnistuneita palvelukokemuksia. 
 
Tässä tehtävässä tärkein vastuualueesi on puutarhatuotteiden myynti myymälässä ja puhelimitse. Työnkuvaasi kuuluu myös muu myymälätyö. Pääset tekemään yhteistyötä myös muiden osastojen kanssa ja osallistumaan eri tuoteryhmien myyntiin. Työtehtäviin sisältyy esimerkiksi tavaran vastaanottoa, hinnoittelua, tuotteiden esille laittoa sekä varastotyötä. 
 
Meidän huipputiimiin on helppo tulla mukaan, ja työkavereiksi ja tukiverkoksi saat asiantuntevat ja kokeneet maatalous- ja myymäläkaupan ammattilaiset. Pääset mukaan intohimoisesti ja suurella sydämellä työhönsä suhtautuvaan porukkaan. Me hankkijalaiset pyrimme jatkuvasti uudistumaan ja kehittymään alan tarpeiden mukaan. Haluamme, että henkilöstömme voi hyvin, töissä ja vapaalla. Meillä on mutkaton yrityskulttuuri, pilkettä silmäkulmassa ja hyvä tekemisen meininki, sen lupaamme! 
 
Mitä odotamme sinulta? 

 
Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja myymälämme tuotteet ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja joko työn tai harrastuksen kautta. Aiempi myyntikokemus on sinulle eduksi, mutta ei välttämätön. Kokemusvuosillasi ei ole meille suurta väliä, sillä meiltä löytyy tilaa sekä kokeneille konkareille että uransa alkupuolella oleville lupauksille.  
 
Meille on tärkeintä, että asenteesi on kunnossa ja sinulla on aitoa halua ja paloa itsesi kehittämiseen. Me puolestamme huolehdimme perehdyttämisestä. Myyjänä viihdyt varmasti, jos innostut ihmisläheisestä työstä, nautit toimeen tarttumisesta eivätkä puntit tutise kiireenkään keskellä. Mutkaton tiimityö on meille sydämen asia ja mielestämme töissä saa (ja pitää) olla hauskaa. Toivottavasti myös sinä ajattelet samoin! 
 
Miksi sinun kannattaisi valita Hankkija? 
 
Me Hankkijalla pystymme tarjoamaan aidosti monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät. Koska meillä on osastoja laidasta laitaan, saat halutessasi kehittää osaamistasi moneen suuntaan. Kun tarvitset työssäsi jotakin lisäosaamista, järjestämme säännöllisiä koulutuksia ammattitaitosi ylläpitämiseksi ja laajentamiseksi. 
 
Meillä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut. Etuihin kuuluvat esimerkiksi kattava työterveyshuolto (sisältää mm. tarvittaessa fysio- ja ravitsemusterapeutin palvelut), vuosittainen Smartum-saldo, ostoedut Hankkijan myymälöissä sekä yhteistyökumppaneiden alennukset. Olemme iso ja turvallinen työnantaja. Meillä voit luottaa siihen, että hommat hoituvat asianmukaisesti ja töitä riittää myös maailman myllerrysten aikana. Kääritäänkö siis hihat ja aletaan hommiin? 
 
Kiinnostuitko? Haluamme kuulla sinusta pian! 
 
Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja haluaisit liittyä Hankkijan rentoon ja reippaaseen joukkoon, jätä hakemus Hae työpaikkaa -painikkeen kautta. Viimeinen hakupäivä on 19.2.2023 mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Älä siis turhaan odottele! 
 
Tehtävä on vakituinen ja työaikasi on 37,5 h/vko. Tavoitteenamme on, että myyjä aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään maaliskuussa.
 
Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja saat myymäläpäällikkö Jyrki Heimolta. Tavoitat hänet puhelimitse numerosta 010 76 83598 tai sähköpostitse osoitteesta jyrki.heimo@hankkija.fi. 
 

TIETOA TYÖTEHTÄVÄSTÄ

Sijainti
Hankkija
Örninkatu 16, 24100 Salo, Finland
Katso sijainti kartasta

Hakuaika päättyy
19.2.2023

Tehtävä alkaa
Mahdollisimman pian

HAKUVAHTI

Rekisteröidy hakuvahtipalveluumme ja saat ilmoituksen suoraan sähköpostitse, kun sinua kiinnostava työtehtävä julkaistaan.

Lisätietoa

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä meihin