Varastotyöntekijä Turkuun

Haemme Turun myymälään ajalle 1.3. - 30.9.2023

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Varastotyöntekijänä työpäiväsi koostuvat monipuolisista varastotehtävistä sekä asiakaspalvelusta: huolehdit asiakasnoutojen sujuvuudesta ja ostokset asiakkaan autoon. Ylläpidät varaston hyvää järjestystä ja siisteyttä. Tarvittaessa osallistut myös myymälän puolella työskentelyyn. 

Sinulta odotamme

  • Erinomaista asiakaspalveluasennetta kiireenkin keskellä
  • Sujuvia tiimityötaitoja ja positiivista asennetta
  • Reippautta ja oma-aloitteisuutta tarttua töihin sekä rohkeutta kysyä, jos et tiedä
  • Vähintään 18 vuoden ikää
  • Valmiutta ilta- ja viikonloppuvuoroihin

Hyvä fyysinen kunto ja trukin käyttökokemus on sinulle eduksi tulevassa työssäsi.

Työsuhde on määräaikainen ja viikkotyöaika on 30 tuntia.

Meillä pääset työskentelemään innostavassa ja osaavassa porukassa. Työsuhteesi ajaksi saat kattavat henkilöstöedut käyttöösi. 

Lisätietoja avoimesta tehtävästä voit tiedustella vt. Myymäläpäälliköltä Tapio Peltolalta p. 010 768 3695 tai tapio.peltola@hankkija.fi.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja haluat liittyä Hankkijan rentoon ja reippaaseen joukkoon jätä hakemuksesi viimeistään on 5.2.2023. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä siis turhaan odottele!

Hankkijalla työskentelee 1040 maatalouskaupan vahvaa ammattilaista koko Suomen alueella ja yhtiö kuuluu tanskalaiseen Danish Agro -ryhmään. Hankkija-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 821 miljoonaa euroa. Hankkijan väki tuntee asiakkaidensa tarpeet ja haluaa auttaa asiakasta saavuttamaan tavoitteensa. Kaikki tämä tehdään isolla sydämellä, vankalla ammattitaidolla ja ennen kaikkea maalaisjärjellä. www.hankkija.fi

TIETOA TYÖTEHTÄVÄSTÄ

Sijainti
Hankkija sesonki
Jonkankatu 3, 20360 Turku, Finland
Katso sijainti kartasta

Hakuaika päättyy
5.2.2023

Tehtävä alkaa
6.3.2023

HAKUVAHTI

Rekisteröidy hakuvahtipalveluumme ja saat ilmoituksen suoraan sähköpostitse, kun sinua kiinnostava työtehtävä julkaistaan.

Lisätietoa

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä meihin