Tuotesihteeri puutarhakaupan hankintaan

Haemme nyt puutarhakaupan hankintaan 

TUOTESIHTEERIÄ

Työskentelemään tuoteryhmäpäällikköjen työparina osana ammattitaitoista puutarhakaupan hankintatiimiä. Työsi koostuu monipuolisista hankinnan, myynnin ja markkinoinnin tukitehtävistä. Tuotesihteerin perustehtäviä ovat tilaus- toimitusprosessit, tuotetietojen ylläpito, reklamaatioiden käsittely sekä tiedottaminen. Työssä sinua tukee hankinnan osaava sihteeritiimi. 

Mitä odotamme sinulta?

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Itsenäistä, täsmällistä ja vastuullista työtapaa
  • Hyvää paineensietokykyä ja joustavuutta sopeutua nopeastikin muuttuviin työtilanteisiin
  • Tietotekniikan osaamista (MS Office-osaaminen välttämätön)
  • Some-osaamista
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa tehtävässä innostavassa työympäristössä. Työporukkaamme on helppo tulla mukaan. Työkavereiksi saat asiantuntevat ja kokeneet ammattilaiset. Olet osa inhimillistä, rentoa ja reipasotteista yhteisöä, joka uudistuu ja kehittyy alan tarpeiden mukaan. Meillä on mutkaton yrityskulttuuri ja hyvä tekemisen meininki. 

Henkilöstöllämme on monipuoliset mahdollisuudet itsensä ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen, sekä hyvät henkilöstöedut. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja käytössäsi ovat laajat työterveyshuollon palvelut, Smartum-liikuntasaldo sekä joustava hybridityö. 
Työpisteesi sijaitsee Hyvinkäällä. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, osastopäällikkö Outi Jokinen kertoo mielellään työstä lisää keskiviikkona 18.1. klo 9-11 ja tiistaina 24.1. klo 9-11 puh. 010 768 3005.  

 Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi tehtävään 29.1. mennessä!

Hankkija

Hankkija Oy on johtava yritys maanviljelyn, eläinten ruokinnan ja hoidon, maatalouskoneiden, puutarhanhoidon, sekä hevos- ja lemmikkieläintuotteiden myynnissä. Hankkijalla on omaa rehuteollisuutta ja siementuotantoa. Viljakauppa on keskeinen osa Hankkijan palveluita viljelijöille. Hankkija-konserniin kuuluu myös logistiikkayritys Movere Oy.

Hankkijalla työskentelee 1040 ammattilaista koko Suomen alueella. Hankkija kuuluu tanskalaiseen Danish Agro -ryhmään. Hankkija-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 822 miljoonaa euroa. Hankkijan väki tuntee asiakkaidensa tarpeet ja haluaa auttaa asiakasta saavuttamaan tavoitteensa. Kaikki tämä tehdään isolla sydämellä, vankalla ammattitaidolla ja ennen kaikkea maalaisjärjellä.

 

TIETOA TYÖTEHTÄVÄSTÄ

Sijainti
Hankkija
Peltokuumolantie 1, 05800 Hyvinkää, Finland
Katso sijainti kartasta

Hakuaika päättyy
29.1.2023

Tehtävä alkaa
13.3.2023

HAKUVAHTI

Rekisteröidy hakuvahtipalveluumme ja saat ilmoituksen suoraan sähköpostitse, kun sinua kiinnostava työtehtävä julkaistaan.

Lisätietoa

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä meihin