Myyjä/varastotyöntekijä Ylivieskaan

Sesonkityöhakumme on alkanut ja palkkaamme jälleen satoja sesonkityöntekijöitä ympäri Suomea! Osallistumme Vastuullinen kesäduuni 2023-kampanjaan ja rakennamme hyviä työkokemuksia vastuullisena työnantajana.

Haemme myymälöihimme kesäsesongiksi

MYYJIÄ JA VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Myyjänä työsi koostuu asiakaspalvelu-, myynti- ja kassatehtävistä. Tarkastat ja hyllytät myymälään saapuvia toimituksia, pidät esillepanot houkuttelevina ja huolehdit osaltasi yleisestä järjestyksestä. Tarvittaessa osallistut myös varastotyöhön.

Varastotyöntekijänä työpäiväsi koostuvat monipuolisista varastotehtävistä sekä asiakaspalvelusta: huolehdit asiakasnoutojen sujuvuudesta ja ostokset asiakkaan autoon. Ylläpidät varaston hyvää järjestystä ja siisteyttä. Tarvittaessa osallistut myös myymälän puolella työskentelyyn. 

Sinulta odotamme

  • Erinomaista asiakaspalveluasennetta kiireenkin keskellä
  • Sujuvia tiimityötaitoja ja positiivista asennetta
  • Reippautta ja oma-aloitteisuutta tarttua töihin sekä rohkeutta kysyä, jos et tiedä
  • Vähintään 18 vuoden ikää
  • Valmiutta ilta- ja viikonloppuvuoroihin
  • Hyvä fyysinen kunto ja trukin käyttökokemus on sinulle eduksi tulevassa työssäsi

Sesonkityösuhteet sijoittuvat aikavälille 1.3. - 30.9.2023. Eniten puutarhamyyjiä tarvitsemme huhti-toukokuulla kaupan käydessä vilkkaana. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja viikkotyöaika vaihtelee myymälöittäin.

Meillä pääset työskentelemään innostavassa ja osaavassa porukassa. Työsuhteesi ajaksi saat kattavat henkilöstöedut käyttöösi. Lisätietoja avoimista tehtävistä voit tiedustella myymäläpäällikkö Vesa Happoselta puh. 010 7684970 tai sähköpostitse vesa.happonen@hankkija.fi.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja haluat liittyä Hankkijan rentoon ja reippaaseen joukkoon jätä hakemuksesi viimeistään on 5.2.2023. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä siis turhaan odottele!


Hankkijalla työskentelee 1040 maatalouskaupan vahvaa ammattilaista koko Suomen alueella ja yhtiö kuuluu tanskalaiseen Danish Agro -ryhmään. Hankkija-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 821 miljoonaa euroa. Hankkijan väki tuntee asiakkaidensa tarpeet ja haluaa auttaa asiakasta saavuttamaan tavoitteensa. Kaikki tämä tehdään isolla sydämellä, vankalla ammattitaidolla ja ennen kaikkea maalaisjärjellä. www.hankkija.fi

TIETOA TYÖTEHTÄVÄSTÄ

Sijainti
Hankkija sesonki
Savarinkatu 3, 84100 Ylivieska, Finland
Katso sijainti kartasta

Hakuaika päättyy
5.2.2023

Tehtävä alkaa
6.3.2023

HAKUVAHTI

Rekisteröidy hakuvahtipalveluumme ja saat ilmoituksen suoraan sähköpostitse, kun sinua kiinnostava työtehtävä julkaistaan.

Lisätietoa

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä meihin