Asentaja Loimaalle

Hei asentaja, kiinnostaako työ teknisesti edistyneiden laitteiden parissa? Pidätkö vaihtelevasta työstä, jossa saat laittaa ongelmanratkaisutaitosi peliin? Tule meille maatalouskoneasentajaksi!

Millaisesta työstä on kyse?

Asentajana huollat ja korjaat asiakkaidemme erilaisia maatalouskoneita pienkuormaajista leikkuupuimureihin.

Työpäiväsi alkavat huoltokorjaamolla työtilanteen läpikäynnillä. Päiväsi kuluvat joko diagnosoinnin, huollon tai korjaustyön parissa. Diagnosointitöissä keskityt vianhakuun hyödyntäen erilaisia diagnostiikkaohjelmia, korjaamokirjoja sekä sähkö- ja hydrauliikkamittauksia. Kun vika on selvillä, huolehdit sen korjauksesta käytännössä. Koneet ja työtehtävät ovat lähes joka kerralla erilaisia, eli yksikään työpäivä ei ole samanlainen. 

Töitä teet pääosin huoltokorjaamolla arkisin klo 8-16. Työkuorma ja sen mukana myös työajat vaihtelevat jonkin verran maatalouden sesonkien mukaan. Vaihtelevuutta työviikkoihin tuovat asiakkaiden luo suuntautuvat työkeikat, joita on keskimäärin 1-3 päivänä viikossa vuodenajasta riippuen. Keikkahommien määrään voit vaikuttaa oman mielenkiintosi mukaan.

Työ on itsenäistä, mutta tukenasi ovat korjaamon muut asentajat, korjaamopäällikkö sekä eri merkkien huoltopäälliköt. Tiimimme on mukava ja välitön, ja Hankkijalla kaikki istuvat samassa kahvipöydässä tehtävään tai titteliin katsomatta.

Meillä pääset huoltamaan ja korjaamaan laajasti eri merkkejä ja konetyyppejä kylvökoneista kuormaajiin. Olet tekemisissä edistyneen teknologian kanssa esimerkiksi automaattiohjauksiin ja täsmäviljelyratkaisuihin liittyen. Huoltamiimme merkkeihin lukeutuvat muiden muassa Claas, Amazone, Trioliet, Väderstad, Krone, Norcar ja Kubota sekä muut alan huippubrändit.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on asennustyöhön soveltuva tekninen koulutus tai kokemusta jostakin asennustyöstä. Taustasi voi olla esimerkiksi auton- tai raskaskoneasennuksen parissa. Huomioimme myös harrastusten kautta karttuneen osaamisen.

Mekaanikon työkalujen lisäksi olet tottunut tietokoneisiin: IT-taitosi ovat ajan tasalla ja opettelet mielelläsi uusien ohjelmien käyttöä. Diagnostiikkaohjelmistojen käyttökokemus on plussaa. Työssä tarvittavat asennusohjeet ovat englanninkielisiä. Siksi odotamme sinulta perustasoista englannin kielen taitoa. Sinulta löytyy vähintään B-ajokortti.

Olet joustava ja oppimishaluinen ja pidät itsenäisestä tekemisestä. Nautit vaihtelevasta työstä, jossa pääset ratkaisemaan aina uudenlaisia teknisiä ongelmia. Sinulla on aitoa halua kehittyä maatalouskoneiden ammattilaiseksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Hankkijalla sinua odottaa vaihteleva työ, joka tarjoaa mahdollisuuden kehittää osaamistasi huolimatta siitä, oletko kokenut tekijä vai uraasi aloitteleva asentaja. Meillä pääset työskentelemään todella edistyneiden laitteiden parissa, sillä maatalouskoneissa hyödynnetään tekniikkaa, jota et löydä uusimmista henkilöautoistakaan. 

Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme monipuolisen paletin koulutuksia, joihin pääset osallistumaan useita kertoja vuodessa. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden suorittaa maatalouskonealan ammattitutkinnon oppisopimuksella työn ohessa.

Työhyvinvointiasi tuemme tarjoamalla kattavan työterveyshuollon sekä Smartum-edun. Työsuhde-etuihimme kuuluvat myös ostoedut Hankkijan myymälöistä ja yhteistyökumppaneiltamme.

Kiinnostuitko?

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja haluaisit liittyä Hankkijan rentoon ja reippaaseen joukkoon, jätä hakemus Hae työpaikkaa -painikkeen kautta. Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi ja hakea voit ilman CV:tä.

Viimeinen hakupäivä on 21.7.2024, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Älä siis turhaan odottele!

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja saat korjaamopäällikkö Mikko Ryhdältä. Tavoitat Mikon puhelimitse numerosta 010 768 3546 tai sähköpostitse osoitteesta mikko.ryhta@hankkija.fi.


Hankkija

Hankkija Oy on johtava yritys maanviljelyn, eläinten ruokinnan ja hoidon, maatalouskoneiden, puutarhanhoidon, sekä hevos- ja lemmikkieläintuotteiden myynnissä. Hankkijalla on omaa rehuteollisuutta ja siementuotantoa. Viljakauppa on keskeinen osa Hankkijan palveluita viljelijöille. Hankkija-konserniin kuuluu myös logistiikkayritys Movere Oy.

Hankkijalla työskentelee 1014 ammattilaista koko Suomen alueella. Hankkija kuuluu tanskalaiseen Danish Agro -ryhmään. Hankkija-konsernin liikevaihto vuonna 2023 oli 862 miljoonaa euroa. Hankkijan väki tuntee asiakkaidensa tarpeet ja haluaa auttaa asiakasta saavuttamaan tavoitteensa. Kaikki tämä tehdään isolla sydämellä, vankalla ammattitaidolla ja ennen kaikkea maalaisjärjellä.

Hankkija Oy:n konekauppa vastaa traktori-, leikkuupuimuri-, työkone- ja ympäristönhoitokonekaupasta sekä koneiden huolto- ja korjaustoiminnasta. Meillä on seitsemän huoltokorjaamoa eri puolilla Suomea ja lisäksi 50 sopimushuoltajan verkosto ympäri maata.

TIETOA TYÖTEHTÄVÄSTÄ

Sijainti
Hankkija
Patruunankatu 2, 32200 Loimaa, Finland
Katso sijainti kartasta

Hakuaika päättyy
21.7.2024

Tehtävä alkaa
Mahdollisimman pian

HAKUVAHTI

Rekisteröidy hakuvahtipalveluumme ja saat ilmoituksen suoraan sähköpostitse, kun sinua kiinnostava työtehtävä julkaistaan.

Lisätietoa

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä meihin