Myyntineuvottelija

Hankkija valmistaa nauta-, sika-, siipikarja- ja erikoisrehuja. Edistyksellinen ja ainutlaatuinen tutkimus & tuotekehityksemme sekä korkealaatuiset rehut tuottavat onnistuneita ruokintaratkaisuja tilojen tarpeisiin, aina täysrehuista komponenttiruokintaan. Tehtaamme sijaitsevat Kotkassa, Säkylässä, Turussa ja Seinäjoella. Progut® ja Progres® -innovatiivisia rehuratkaisuja viemme yli 30 maahan.

Haemme nyt siipikarjarehujen myyntiin innokasta ja kehityshaluista

MYYNTINEUVOTTELIJAA

työskentelemään osana aktiivista ja ammattitaitoista ruokintaratkaisujen asiantuntijatiimiämme. Vastaat määritellyille asiakastiloille ruokintaratkaisujen tarjonnasta ja myynnistä puhelimitse sekä sähköisillä työvälineillä. Tehtäviin kuuluu myös tilausten vastaanottaminen ja asiakaspalvelu. Työskentelet päivittäin muiden myyntitiimin jäsenten sekä logistiikkayhtiömme kanssa. Tuotevalikoimaasi kuuluvat kehityksen kärjessä olevat korkealaatuiset Hankkijan tuotteet ja ratkaisut. Työkavereina sinulla on alan parhaat osaajat.

Sinulta odotamme

  • Maatalouden tai kaupallisen alan koulutusta  
  • Sujuvia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
  • Positiivista ja reipasta asennetta
  • Haasteiden ratkaisukykyä
  • Valmiutta itsenäiseen ja oma-aloitteelliseen asiakastyöskentelyyn
  • Sujuvia IT-taitoja

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa tehtävässä innostavassa työympäristössä. Työporukkaamme on helppo tulla mukaan. Työkavereiksi saat asiantuntevat ja kokeneet ammattilaiset. Olet osa inhimillistä, rentoa ja reipasotteista yhteisöä, joka uudistuu ja kehittyy alan tarpeiden mukaan. Meillä on mutkaton yrityskulttuuri ja hyvä tekemisen meininki.

Henkilöstöllämme on monipuoliset mahdollisuudet itsensä ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen, sekä hyvät henkilöstöedut. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja käytössäsi ovat laajat työterveyshuollon palvelut, Smartum-saldo sekä joustava etätyö. Työpisteesi sijaitsee Turun rehutehtaalla. Voit työskennellä perehdytysjakson jälkeen myös etänä.

Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus 29.2.2024 saakka. Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, myynti- ja tuoteryhmäpäällikkö Jyrki Heinimo kertoo mielellään työstä lisää. Jyrkin tavoitat numerosta 010 768 3082 tai jyrki.heinimo@hankkija.fi.

Tartu tilaisuuteen ja hae 5.2. mennessä joukkueeseemme osaksi maailman parhaimpien elintarvikkeiden tuotantoketjua!


Hankkija

Hankkija Oy on johtava yritys maanviljelyn, eläinten ruokinnan ja hoidon, maatalouskoneiden, puutarhanhoidon, sekä hevos- ja lemmikkieläintuotteiden myynnissä. Hankkijalla on omaa rehuteollisuutta ja siementuotantoa. Viljakauppa on keskeinen osa Hankkijan palveluita viljelijöille. Hankkija-konserniin kuuluu myös logistiikkayritys Movere Oy.

Hankkijalla työskentelee 1040 ammattilaista koko Suomen alueella. Hankkija kuuluu tanskalaiseen Danish Agro -ryhmään. Hankkija-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 822 miljoonaa euroa. Hankkijan väki tuntee asiakkaidensa tarpeet ja haluaa auttaa asiakasta saavuttamaan tavoitteensa. Kaikki tämä tehdään isolla sydämellä, vankalla ammattitaidolla ja ennen kaikkea maalaisjärjellä.

TIETOA TYÖTEHTÄVÄSTÄ

Sijainti
Hankkija
Rydönnotko 4, 20360 Turku, Finland
Katso sijainti kartasta

Hakuaika päättyy
5.2.2023

Tehtävä alkaa
20.3.2023

HAKUVAHTI

Rekisteröidy hakuvahtipalveluumme ja saat ilmoituksen suoraan sähköpostitse, kun sinua kiinnostava työtehtävä julkaistaan.

Lisätietoa

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä meihin