Täsmäviljelyyn kausityöntekijöitä

Haemme nyt

TÄSMÄVILJELYYN KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ
 
Hankkijan Älykkään maatilan tuote- ja palvelukokonaisuudet kokoavat yhteen eri liiketoimintojen osaamisen. Älykkään maatilan alle sulautuu jo tutuiksi tulleiden sääasemapalvelun ja peltoskannauksen lisäksi paljon muuta. Älykäs maatila palvelee erilaisia maatiloja, tuoden teknologisia ja agronomisia ratkaisuja kasvukauden jokaiseen vaiheeseen.

Täsmäviljelytiimin kausityöntekijänä teet peltoskannauksia ja keräät dataa asiakastiloilta. Pääset osallistumaan tehtävässäsi peltoviljelyn kehittämiseen eri lähteistä saatavan tiedon kautta.
 
Työtehtäviisi kuuluu

  • Peltoskannauksen tekeminen ja sekä siihen liittyvien maanäytteiden kerääminen asiakastiloilta. Tilat sijaitsevat koko Suomen alueella. Tehtävä edellyttää täten valmiutta matkustaa ja olemista tien päällä.
  • Peltoskannaus karttojen ja maa-analyysien vertailua, analysointia ja tuloksista raportointia sovitun mukaisesti.
  • Tarvittaessa avustamista koeviljelytoiminnassa.


Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva. Työskentelet tarkasti ja systemaattisesti. Maatilojen arki on sinulle tuttua ja tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työssä tarvitaan ajoittain myös englannin kielen osaamista. 

Työtehtäviisi tarvitset BE-ajokortin. Tarvittaessa maksamme normaalin ajokorttisi laajennuksen BE-ajokortiksi (pikku-e). Jos opintosi työharjoittelu on vielä suorittamatta, niin tässä on sinulle hyvä tilaisuus yhdistää työharjoittelu ja kausityö.
 
Rekrytoimme kaksi kausityöntekijää täsmäviljelytiimiin, joista toisen työalue painottuu Etelä- ja Keski-Suomeen ja toisen Pohjanmaalle. Kummaltakin kausityöntekijältä edellytämme kuitenkin valmiuksia työskennellä koko Suomen alueella.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme monipuolisen kausityön maan johtavan ja kansainvälisesti toimivan yhtiön palveluksessa osana asiantuntevaa ja mukavaa työporukkaa. Olet osa inhimillistä, rentoa ja reipasotteista työyhteisöä. Meillä on mutkaton yrityskulttuuri ja hyvä tekemisen meininki. Työsuhteesi ajaksi saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut. 

Työt alkavat huhtikuun alkupuolella. Aloituksessa joustamme opintojesi tilanteen ja tarpeen mukaan. Kausityöt loppuvat loka-marraskuun lopulla. Myös työsuhteen päättymisen osalta olemme joustavia.

Jos sinulle jäi kysyttävää, tuotespesialisti Katriina Salovaara p. 010 768 3115 tai katriina.salovaara@hankkija.fi kertoo tehtävistä mielellään lisää.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi tehtävään 29.1. mennessä!

Hankkija 

Hankkija Oy on johtava yritys maanviljelyn, eläinten ruokinnan ja hoidon, maatalouskoneiden, puutarhanhoidon, sekä hevos- ja lemmikkieläintuotteiden myynnissä. Hankkijalla on omaa rehuteollisuutta ja siementuotantoa. Viljakauppa on keskeinen osa Hankkijan palveluita viljelijöille. Hankkija-konserniin kuuluu myös logistiikkayritys Movere Oy.

Hankkijalla työskentelee 1040 ammattilaista koko Suomen alueella. Hankkija kuuluu tanskalaiseen Danish Agro -ryhmään. Hankkija-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 822 miljoonaa euroa. Hankkijan väki tuntee asiakkaidensa tarpeet ja haluaa auttaa asiakasta saavuttamaan tavoitteensa. Kaikki tämä tehdään isolla sydämellä, vankalla ammattitaidolla ja ennen kaikkea maalaisjärjellä. 

TIETOA TYÖTEHTÄVÄSTÄ

Sijainti
Hankkija
Peltokuumolantie 1, 05800 Hyvinkää, Finland
Katso sijainti kartasta

Hakuaika päättyy
29.1.2023

Tehtävä alkaa
3.4.2023

HAKUVAHTI

Rekisteröidy hakuvahtipalveluumme ja saat ilmoituksen suoraan sähköpostitse, kun sinua kiinnostava työtehtävä julkaistaan.

Lisätietoa

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä meihin