Puutarhamyyjiä Kempeleeseen

Etsimme Kempeleen Hankkijan puutarhamyymälään

PUUTARHAMYYJIÄ 

Olisitko sinä Hankkijan tuleva puutarhan kesätyöntekijä? Etsimme kesäksi eri pituisiin, osa-aikaisiin työsuhteisiin työntekijöitä monipuolisiin työtehtäviin, kuten kassatehtäviin, kasvien hoitotöihin ja asiakaspalvelutehtäviin. Voit hyvin olla työelämän ensikertalainen tai missä tahansa elämän vaiheessa vaihtelua kaipaava tekijä. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista ja reipasta työotetta. Pyrimme huomioimaan vahvuutesi työtehtäviä suunniteltaessa; positiivinen asenne ja halu oppia ovat kaiken A ja O. Huolehdit kokonaisvaltaisesti puutarhamyymälästämme ja kasvien myyntikunnosta. Tarkastat ja purat myymälään saapuvia toimituksia, pidät esillepanot houkuttelevina ja vastaat osaltasi yleisestä siisteydestä. 

Sinulta odotamme

  • Vähintään 18 vuoden ikää
  • Valmiutta ilta- ja viikonloppuvuoroihin
  • Sujuvia tiimityötaitoja ja positiivista asennetta
  • Reippautta ja oma-aloitteisuutta tarttua töihin sekä rohkeutta kysyä, jos et tiedä
  • Koulutuksen, kokemuksen tai harrastuksen kautta kertynyttä osaamista puutarha-alalta tai kaupan alalta
  • Erinomaista asiakaspalveluasennetta kiireenkin keskellä


Puutarhamyyjien sesonkityösuhteet sijoittuvat aikavälille 1.3. - 30.9.2023. Eniten puutarhamyyjiä tarvitsemme huhti-toukokuulla kaupan käydessä vilkkaana. Työt alkavat viimeistään huhtikuussa 2023. Tarkka aloituspäivä ja työaika sovitaan valittavien henkilöiden kanssa. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja viikkotyöaika vaihtelee tarpeen mukaan. Työsuhteesi ajaksi saat ison yrityksen henkilöstöedut käyttöösi. Tarjoamme sinulle hyötyliikunnan ryydittämää ulkoelämää mahtavien asiakkaiden ja työkavereiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 10-16 välillä myymäläpäällikkö Marjut Kauppinen puh. 010 76 84744 tai marjut.kauppinen@hankkija.fi. 

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja haluat liittyä Hankkijan rentoon ja reippaaseen joukkoon jätä hakemuksesi viimeistään on 5.2.2023. Teemme valintoja jo hakuaikana, joten älä siis turhaan odottele!

Hankkijalla työskentelee 1040 maatalouskaupan vahvaa ammattilaista koko Suomen alueella ja yhtiö kuuluu tanskalaiseen Danish Agro -ryhmään. Hankkija-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 821 miljoonaa euroa. Hankkijan väki tuntee asiakkaidensa tarpeet ja haluaa auttaa asiakasta saavuttamaan tavoitteensa. Kaikki tämä tehdään isolla sydämellä, vankalla ammattitaidolla ja ennen kaikkea maalaisjärjellä. www.hankkija.fi

TIETOA TYÖTEHTÄVÄSTÄ

Sijainti
Hankkija sesonki
Zatelliitintie 10, 90440 Kempele, Finland
Katso sijainti kartasta

Hakuaika päättyy
5.2.2023

Tehtävä alkaa
6.3.2023

HAKUVAHTI

Rekisteröidy hakuvahtipalveluumme ja saat ilmoituksen suoraan sähköpostitse, kun sinua kiinnostava työtehtävä julkaistaan.

Lisätietoa

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä meihin